A po cemu smo mi to nekulturni.PECELJ napisao: 14 Maj 2024, 18:24Jer Vi stvarno mislite da ne može da se desi greška kad imate preko 7000 objava ??? I još imate toliko godina.
Ako već stavljate neku primedbu, onda se to radi na jedan kulturan način !!!
Normalno da ću ispraviti.
Železnice u Makedoniji
Re: Železnice u Makedoniji
A ti si sad postao advokat od onog kretena aktivista 'profesora' Legaza?
Ne zanima mene ni ko je kreten aktivista ni profesor.Ja samo znam da ja cesto ispravim neke podatke Peceljove postavljene i na FB,i sve bude OK,sta je ovdje problem,pitam samo kako smo i na koji nacin nekulturni,nikog nisam nazvao kretenom kao sto se vi medjusobno castite.
G,Cvijiću , ja sam Vam se uvek zahvaljivao na pomoći !!!! Ali kad se udružite sa Igorom i na neki način ismevate kad stariji čovek slučajno pogreši , mislim da nije u redu.
Lep pozdrav i uvek me ispravljajte kad nešto pogrešim. I sami znate da nikad nisam radio na železnici, samo moj otac. To je samo penzioberska zabava i moj napor da se održi Forum.
Lep pozdrav i uvek me ispravljajte kad nešto pogrešim. I sami znate da nikad nisam radio na železnici, samo moj otac. To je samo penzioberska zabava i moj napor da se održi Forum.
@PECELJ; hvala Vam što ste umirili ovu raspravu koja nije bila vezana uz temu. G. Cvijiću se ispričavam ako se on našao uvrijeđen. A o Igoru i njegovom izigravanju budale iza besmislenih nadimaka imam loše mišljenje, jer mi nije jasno da star čovjek takvog idiota od sebe može raditi.PECELJ napisao: 15 Maj 2024, 21:17 G,Cvijiću , ja sam Vam se uvek zahvaljivao na pomoći !!!! Ali kad se udružite sa Igorom i na neki način ismevate kad stariji čovek slučajno pogreši , mislim da nije u redu.
Železnička stanica Bakarno Gumno prug Prilep - Bitola :
Извор : Фб
Извор : Фб
Železnička stanica GOSTIRAŽNI u Makedoniji 02. 09. 2005 god.
Pruga je Skopje - Veles - Prilep - Bitola.
Izvor FB
Pruga je Skopje - Veles - Prilep - Bitola.
Izvor FB
Železnička stanica BITOLA 1923 godine .
Vide se i normalni koloseci sa pruge iz Soluna.
Izvor : FB
Vide se i normalni koloseci sa pruge iz Soluna.
Izvor : FB
Detalj sa pioniske pruge u železničkoj stanici SKOPLJE :
Izvor : Fb
Železnička stanica BITOLA u periodu između sva balkanska rata :
Normalni koloseci su vodili ka Solunu,
Normalni koloseci su vodili ka Solunu,