Maksimir - 1948. - trasa pionirske željeznice
Pionirska pruga
Re: Pionirska pruga
Zagreb - Maksimit, izgradnja Pionirske pruge.
Izvor : Sa foruma duskom.
Ove slike nisu sa pruge u Maksimiru. Ovo je druga Pionirska pruga, Dubrava-Slanovec. U Maksimiru je bila pruga širine kolosijeka 600mm a ova druga u Dubravi je kolosijeka 760mm.cira-1 napisao:Zagreb - Maksimit, izgradnja Pionirske pruge.
g. mali.paja u pravu ste. Ja sam prihvatio kako je pisalo u potpisu fotografije.Tako piše i na sledećim fotografijama.
Originalni potpis : Maksimir - Novaki - 1948. - pionirska željeznica - okretište. Izvor-Forum Croinfo.net, duskom. Okretanje lokomotve Pionirske željeznice 1948. Sa Wikipedije. Otvaranje Pionirske pruge. Izvor-Forum Croinfo.net, duskom.
Originalni potpis : Maksimir - Novaki - 1948. - pionirska željeznica - okretište. Izvor-Forum Croinfo.net, duskom. Okretanje lokomotve Pionirske željeznice 1948. Sa Wikipedije. Otvaranje Pionirske pruge. Izvor-Forum Croinfo.net, duskom.
Ove 3 fotografije su iz Maksimira sa pruge od 600mm.cira-1 napisao:g. mali.paja u pravu ste. Ja sam prihvatio kako je pisalo u potpisu fotografije.Tako piše i na sledećim fotografijama.